ERZURUM / YAKUTİYE - Şükrüpaşa İlkokulu

Haz

Okulumuz 1/ A sınıfı minik öğrencilerinin okuma bayramından kesitler…Bu güzel program için 1/A sınıf öğretmeni Elif GÜNEŞ ve minik öğrencilerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba ÖZKAN KÜLTÜRLER TANIŞIYOR Projesinde Azerbaycan ortaklı 9 üye ile  görev alacak. Kültürlerin tanışması ve gelecek nesillere aktarılması ülkelerin yaşaması için gereklidir. Birlik, beraberlik ve barış için; kendi kişiliğimizi bulabilmemiz için kültürel öğelerimizi yansıtmamız gerekir. Böylece çocukların gelişimlerini destekleyecek, hayat içinde farkındalıklarını arttıracağız.

KÜLTÜRLER TANIŞIYOR PROJESİ KAPSAMINDA KÜLTÜREL ÖGELERİMİZİ TANITMAK İÇİN ÇİFTE MİNARELİ MEDRESEYE GEZİ DÜZENLEDİK. YÖRESEL KIYAFETLERİMİZİ TANITTIK.

Haz

Okulumuz 1/ C sınıfı minik öğrencilerinin okuma bayramından kesitler…Bu güzel program için 1/C sınıf öğretmeni Dursun ÜRÜŞAN ve minik öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 1/ D sınıfı minik öğrencilerinin okuma bayramından kesitler…Bu güzel program için 1/D sınıf öğretmeni Fatma Pınar Özkan ve minik öğrencilerine teşekkür ederiz.

Depremzedelere ulaştırılmak üzere okulumuzda yardım kampanyası düzenlendi.

Maddi manevi yardımlarını esirgemeyen tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3. ve 4.. sınıf öğrencileri milli şuur bilinci kazanmaları için tarihi yerlere gezi düzenledi. Millete mal olmuş kahramanları olay yerinde tekrardan yad ettiler. Bizde bütün şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.

RAMAZAN DAVULCUSU ETKİNLİĞİMİZ

HACİVAT KARAGÖZ ETKİNLİĞİMİZ

RAMAZAN KOLİSİ YARDIMLAŞMA ETKİNLİĞİMİZ

Mrt

Okulumuz 2/D sınıf öğretmeni Gonca MELTEN'in ortağı olduğu "I'm Playing I'm Having Fun I'm Learning- Oynuyorum Eğleniyorum Öğreniyorum" eTwinning projemizin afiş ve logo seçimi oylaması sonucunda öğretmenimizin afiş ve logosu 1. seçilmiştir. Romanya'dan bir yabancı ortaklı projede müfredat kazanımlarını oyun oynayarak öğrenmeyi amaçlanmıştır. Böylece öğrenilen bilgilerin kalıcı olması hedeflenmiştir.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında okulumuza 15 Temmuz gazilerimiz okulumuza gelerek öğrencilere ve bizlere yaşananlar hakkında bilgi verdiler.